Alle grafiske tjenester og reklameartikler.

 

Design Bjørn H AS produserer reklameartikler og trykker i alle størrelser på de fleste materialer. Vi har egenproduksjon innen blant annet print av storformat, digital vinylskjæring, labelprint og tekstilmerking, og samarbeider også med et svanemerket trykkeri. Vi kan derfor levere det aller meste innen profilering- og markedsføringsmateriell. Med eget produksjonsutstyr og egne kreative grafiske designere bistår vi i hele prosessen: Fra idé til ferdigprodukt. Det betyr kortere leveringstid og bedre kontroll på sluttresultatet. Dessuten holdes markedsføringsbudsjettet nede ved at alt foregår på ett sted.

3-D fasadebokstaver

Fasadebokstaver (3D bokstaver) leveres i de fleste materialer og i flere størrelser og dybder. Ønsker du økt synlighet i mørket, kan de også leveres med LED belysning.

Lyskildene har lang levetid, og reklame i lys kan gi et eksklusivt preg på en fasade.

Disse fasadebokstavene kan benyttes både innvendig og utvendig.

Ønsker du logo i samme materiale, kan vi levere det også.

Bilreklame

Reklame på firmabiler er en effektiv og rimelig markedsføringsstrategi. Med folie på bilen får du en rullende reklamesøyle.

Biler er synlige i det offentlige rom, og forflytter seg i lange perioder i områder der mange mennesker ferdes. Dermed når du et stort antall potensielle kunder.
Vi produserer tekst og logo av flere typer folie, og lagerfører farger i alle nyanser - med eller uten glans, metallisk, selvlysende, transparent eller refleks.
Kun fantasien setter grenser. Våre designere kan hjelpe deg med tekst, logo og utforming.

Fasadeskilt

Design Bjørn H prosjekterer og leverer fasadeløsninger med spesialtilpasset fasadeskilt. Med et bredt spekter av materialer i alle tenkelige farger kan skiltet tilpasses bedriftens profil og bygning-ens fysiske utforming.
Stadig flere velger skilt med belysning. Belysning gir økt synlighet uansett tid på døgnet. Velg mellom innmontert belysning, frontbelyst eller bakbelyst.

Systemskilt

Systemskilt er nødvendig I alle publikumsbygg for å veilede og informere brukerne. Systemskiltene skal være informative og funksjonelle samtidig som de står i stil til bedriftens profil. Vi leverer helhetlige skiltsystemer i flere materialer: Plast, metall, glass eller en kombinasjon av materialer, tilpasset ditt behov for utvendig og innvendig skilting.

Turløypeskilt

Vi produserer turløypeskilt tilpasset kravene for merking av turløyper fra “Turskiltprosjektet”. Idéen bak prosjektet er at tydelig skilting og lett synlige turruter vil føre til økt ferdsel i naturen. Merk at alle foreninger og organisasjoner kan søke om midler til merking av turstier. Skiltene leveres i alu-minium og plast.

Design BH har i en årrekke produsert skilter for utendørs merking av industri og idrettsanlegg, samt til informasjonstavler - inkludert vassdragsskilt. Skiltene spesialtilpasses og kan leveres i flere materialer.

Firmaflagg

Flagg er effektiv markedsføring og svært godt egnet både utenfor bedriftens lokaler og ved stand på messer. De er lett synlige og påkaller oppmerksomhet fordi de er bevegelige, spesielt ved vind.

Våre Beach-flagg leveres med stang og fot. De har robust kvalitet og kommer i flere fasonger og størrelser. Vi leverer firmaflagg med din logo i ønsket fasong og størrelse.

Profilartikler

Profilartikler er effetkive ledd i å spre budskap, både som firmagaver til kunder og ansatte, og som give-aways ved messer. Med et stort utvalg profilartikler finner du helt sikkert produkter som passer for din bedrift og din målgruppe. Logo kan plasseres på de fleste produkter som firmagaver til dine kunder eller ansatte.

Reklamebanner

Banner eller reklameseil egner seg godt til oppheng på fasader eller ved eksponering på messer.
Vi leverer bannere av solid kvalitet for både innendørs og utendørs bruk. Vi produserer i ulike materialer som PVC-banner og tekstilbanner med tekst, logo og bilder av varig, høy kvalitet.

Roll-ups og messevegger

Messer er enestående arenaer for reklame. Design Bjørn H tilbyr messevegger og roll-ups i flere bredder av svært god trykkekvalitet. Messeveggene er sammenleggbare og enkle å transportere og montere.

Ved behov kan vi også levere brosjyrestativer. Kontakt oss for et utkast og 3D-skisse til din neste messestand.

Profilbekledning / klær

Vi har et variert utvalg av klær og tekstiler som kan leveres med din logo eller design. Klærne har god kvalitet og kommer fra noen av Norges mest brukte grossister i bransjen. Utvalget er variert, fra T-skjorter, gensere og skjorter, til fleecejakker og jakker for alle slags værforhold. Du kan velge  flere størrelser og farger.

Gatebukker

Gatebukker er enkle og plassere, lette å skifte ut og fremfor alt - de er svært synlige i det offfentlige rom. En gatebukk er en enkel måte å få oppmerksomhet fra forbipasserende på. Vi har gatebukker for både innendørs og utendørs bruk - fra enkle bukker i aluminium, til tyngre med fjæring. De kan også leveres med LED-belysning. Utebukkene er robuste og ment å tåle skiftende værforhold. Ønsker du produksjon av plakater til gatebukkene, kan vi levere i alle formaer.

Solskjerming

Vi produserer og monterer solskjerming i form av folie, persienne eller screenmarkise. Solfilmen er fra 3M. Solskjerming gir et mer behagelig inneklima og bedre beskyttelse mot UV-stråler og  reduserer dermed falming. Vindusdekor er godt egnet både som dekor og profileringstiltak. Vi leverer og monterer frostet folie med logo og design. Mulighetene for utformingen er nærmest ubegrensede.

Stempel /merking

Vi leverer flere typer stempel og merking slik som standard selvfargende med tekst, runde stem-pler, stempler med justerbar dato og stempel for IPPC-merking.

Storformat / printing

Tenk stort - bli synlig! På digital printer for storformat lager vi materiell for både innendørs og utendørs bruk:

Banner, messevegger, rollups, vindusdekor, bildekor, bildeletrett og mye mer. Trenger du hjelp til en kreativ layout, får du hjelp av våre grafiske designere.

Trykksaker

Vi samarbeider med et svanemerket offset- og digitaltrykkeri og leverer trykksaker av svært høy kvalitet:

Brosjyrer
Foldere
Gjennomslagblanketter
Hefter
Kalendere
Konvolutter
Tidsskrift
Visittkort
og mye mer ….

I samarbeid med deg utformer vi layout og finner egnet papirkvalitet. Vi kan også sørge for distribusjon av din trykksak.

 

Tidligere prosjekter

Her er et utvalg av våre tidligere prosjekter

kontakt oss

Johan Bergs gate 6A, 7900 Rørvik
74 39 09 00
post@designbh.no