Grafisk designer: Gode kreative idéer av høy kvalitet gir merverdi!

 

Et godt resultat avhenger av gode strategier. Med lang erfaring innen grafisk design og prosjektering av reklamekampanjer kan Design Bjørn H. bistå i hele prosessen - fra idé og produksjon til eksponering av ferdig produkt. Vi både både utformer, produserer og leverer. For kunden betyr det kortere leveringstid og bedre kontroll på sluttresultatet. Dessuten holdes markedsføringsbudsjettet nede ved at alt foregår på ett sted.

Kreative idéer

Kreativ markedsføring gir resultater og merverdi for bedriften. Vil du skille deg ut på markedet har profileringen avgjørende betydning. Det handler om å skape noe unikt og enestående, vite hvor man bør reklamere og ikke minst hvordan. Design Bjørn H har høy kompetanse og lang erfaring innen markedsføring og grafisk design. Vi gir råd til hvordan du kan gjøre din merkevare mer synlig i det offentlige rom. Kanskje er det kun enkle grep som skal til. Det kan handle om allt fra hva slags materiale og type profilartikler du vil bruke, hvilke arenaer du bør profilere deg på for å nå din målgruppe og tidspunkt. Vi gir deg kreative idéer og gode reklamestrategier for å gjøre deg attraktiv hos målgruppen.
Vi hjelper deg med å nå ut til kundene dine og er med fra idéskissen til ferdig produkt - Kontakt Design Bjørn H.

Grafisk utforming

Hos Design Bjørn H møter du grafiske designere med høy kompetanse og lang erfaring innen visuell kommunikasjon og kreative løsninger.

I tett dialog med deg vil vi gjennom bruk av grafisk design hjelpe deg å fremheve produktenes fordeler og presentere de på en unik og kreativ måte slik at de kommuniserer effektivt.

Skal du bygge opp en merkevare, lansere et nytt produkt eller utforme en ny logo? Kontakt Design Bjørn H.

Lang erfaring, faglig dyktighet og ikke minst kreativitet gjør oss til et godt valg når du trenger et profesjonelt design som skiller seg ut.

Responsiv nettside

Å gjøre seg synlig på internett kan være avgjørende for å lykkes i dagens samfunn hvor alt skal være i nettskyen. Med en responsiv nettside vil du kunne være synlig for både mobil- og databrukere over hele verden, og du blir enklere å finne for de som er på utkikk etter dine tjenester eller produkter.

Du kan også enkelt endre innholdet selv med de publiseringsløsningene vi bruker. Ta kontakt så finner vi ut av dine behov og tilpasser nettsiden din deretter.

kontakt oss

Johan Bergs gate 6A, 7900 Rørvik
74 39 09 00
post@designbh.no